Село Галиче излиза на протест днес. Местните хора, ужасени от зверското

...
Село Галиче излиза на протест днес. Местните хора, ужасени от зверското
Коментари Харесай

Галиче иска затвор доживот за убиеца на Андреа

Село Галиче излиза на митинг през днешния ден. Местните хора, ужасени от зверското ликвидиране на 18-годишната Андреа, ще упорстват за най-строго наказване на злодея, лишил живот по изключително нечовечен метод. Вчера стана ясно, че в случай че бъде доказано, че килърът е 17-годишният Аксел, той ще лежи в пандиза неповече от 12 години, тъй като е млад, макар че за такива закононарушения Нaкaзaтeлният кодекс по принцип планува пожизнен зaтвoр бeз зaмянa.

Още рано сутринта близки на убитата се събраха в центъра на Галиче. Кметът Страхил Стоянов, обяви, че локалните хора желаят смяна в Наказателния кодекс. В селото има засилено полицейско наличие. Ще бъде сложено и видеонаблюдение, с цел да се подсигурява спокойствието на хората.

Бащата на убитото момиче сподели пред БНТ, че желае доживотна присъда без право на подмяна. Според него законът сега пази убийците. Братовчедът на Андреа Марио Милчев също упорства за най-тежкото наказване. Ето какво написа той в обществената мрежа:

" След като нашата почтена душица Андреа заплати този кръвен налог и в последните си минути видя този потрес, който й аргументи този социопат, след изказването на вътрешния министър Младен Маринов и основния прокурор Иван Гешев на брифинг във Враца стана ясно, че след влизане с щурм след блудничество и ликвидиране по изключително нечовечен метод и обир от лице в пробация, съгласно българското законодателство е регламентирано главно в член 115 Наказателен кодекс, което гласи от пет до дванадесет години затвор.

За всички други закононарушения да вземе една пета, ще лежи най-вече 15 години, тъй като е на 17 и няма да го съдят по член 116 за пожизнен затвор. Което значи, че той на 30 години ще е на независимост, ще има опция да си сътвори семейство и когато реши, че ще влиза някъде още веднъж да убива, ще го направи още веднъж, тъй като Законите работят в полза на престъпнците, а не в полза на хората.

Хора, по кое време ще се събудим и какъв брой още би трябвало да плащаме кръвнина, с цел да се промени системата у нас?

Колко деца би трябвало да изгубим, с цел да се събудим, и по какъв начин ще сте спокойни, когато пращате децата си на учебно заведение в утрешния ден?
Липсата на образование може да отгледа още някой социопат и той да посегне на живота на вашето дете, само че законът го закриля, тъй като е невръстен и тогава пред нас е изборът да променим закон или да спрем децата си от учебно заведение.

Законът върви в прорез с нашия интерес! Сега платихме с една орис и един човешки живот, една прелестна душа - нашата Андреа. Утре кой ще заплати тази кръвнина и докога ще поносим? Ние сме едвам 6 милиона, би трябвало да останем една пета, с цел да се промени нещо. Искаме доживотна присъда за този урод! "

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР